Élettani Hatások2019-04-29T12:00:51+00:00

Érelmeszesedés

A vezetékes ivóvízben és főként az ásványvizekben rengeteg szervetlen ásványi anyag is található.
Ezek a szervetlen anyagok egyáltalán nem tudnak hasznosulni szervezetünkben, ehelyett lerakódnak testünk különböző részein.

Ez a nagy mennyiségű szervetlen ásványi anyag feleslegesen terheli szervezetünket, leginkább veséinket a kiválasztásukkal, illetve lerakódnak ereinkben is, ahol például az ereket beszűkítve érelmeszesedést váltanak ki.

Ezzel szemben a desztillált víz, nem tartalmaz már szervetlen ásványi anyagokatsem, mivel a desztillálás során ezek az anyagok visszamaradnak a forraló tartályban, és már csak a teljesen tiszta víz kerül bele az üvegkancsóba.

A desztillált víz megtisztítja a vért a káros savaktól, sóktól, felszabadítja szervezetünket a lerakódásoktól, mérgező anyagoktól, melyek például érelmeszesedést is okozhatnak.

Ízületi kopás, Meszesedés

csapvízben és az ásványvizekben található nagy mennyiségű szervetlen ásványi anyag nagyon nagy szerepet játszik az ízületek meszesedésében és kopásában.

Magyarországon manapság egy 75 éves ember, ha egész életében vezetékes ivóvizet iszik, akkor körülbelül 30 kilogramm, ha pedig ásványvizet iszik, akkor körülbelül 90 kilogramm kőzetet iszik meg! Ennek pedig egy része biztosan lerakódik szervezetében, többek között az ízületeknél is.

desztillált víz azonban nem csak hogy nem tartalmaz szervetlen ásványi anyagokat, sókat, mérgező anyagokat, hanem jelentősen hozzájárul a szervezetben már lerakódott káros anyagok eltávolításához.
A desztillált víz fogyasztása ezért egyaránt támogatja az ízületi kopás ésmeszesedés megelőzését, illetve a már fennálló probléma enyhítését is.

Kattintsin IDE RENDELÉS-hez

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 2 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia

Méregtelenítés

desztillált víz ahogy végighalad a szervezeten, magához vonz szinte minden káros, mérgező, felesleges anyagot, melyek könnyen és gyorsan távoznaktestünkből a kiválasztás útján.

A desztillált víz nagymértékben megkönnyíti a vesék vagy májunk munkáját is a lerakódott felesleges anyagok eltávolításával, ami tovább fokozza a méregtelenítés hatékonyságát.

Sőt, a desztillált víz még a hibás, károsodott, beteg sejteket is képes eltávolítani a szervezetből, amelyek helyén így ép és egészséges sejtek kezdenek el osztódni.

Fogyás

A desztillált víz az anyagcsere és a méregtelenítés jelentős mértékű fokozásával komoly támogatást nyújt a fogyókúrához.

Az ideális testsúly elérésének és a felesleges kilóktól való megszabadulásnak ugyanis alapfeltétele, hogy eltávolítsuk a főként a zsírsejtekben elraktározott mérgező, káros anyagokat. Ha ez megtörténik, akkor a szervezet már, jóval nagyobb hatékonysággal lesz képes felszámolni a zsírsejteket.

A desztillált víz fogyasztása a kiválasztó szervek tehermentesítése által nagymértékben képes felgyorsítani az anyagcserét, mely szintén kulcsfontosságú a fogyás szempontjából.

Kattintsin IDE RENDELÉS-hez

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 2 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia


Migrén

migrénes fejfájás oka legtöbbször a szervezetben felhalmozódó méreganyagok, gyógyszermaradványok, fogamzásgátlók, nehézfémek stb., melyek jelentős mértékben leterhelik szervezetünket.

Ha májunk túlterhelt a méreganyagok felhalmozódása miatt, akkor egy bizonyos szint felett a szervezet szabályozó rendszerei már nem tudják fenntartani a normális egyensúlyt és viszonyokat, ami számos problémát okozhat a szervezetben. Könnyen kialakulhatnak érregulációs elváltozások is, melyek például fejfájást és migrénes rohamokat is előidézhetnek.

desztillált víz fogyasztásával egyrészt nem juttatunk be semmilyen mérgező anyagot a szervezetbe, ami tovább fokozhatná a káros anyagok mennyiségét a testben. Másrészt pedig a desztillált víz, hatékonyan távolítja el a testben jelen lévő méreganyagokat, amivel támogatja a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállítását, s így a migrén felszámolását is.

migrén mögött a nyaki meszesedés is állhat, amihez pedig nagyban hozzájárulnak a testben felhalmozódó szervetlen ásványi anyagok is. Ha azonban a vezetékes ivóvíz vagy az ásványvizek helyett desztillált vizet iszunk, akkor jelentősen támogatjuk a lerakódott szervetlen ásványi anyagok mennyiségének csökkentését. Ezáltal megelőzhetjük és kezelhetjük a nyaki meszesedést s vele együtt a migrént is.


Magas vérnyomás

A magas vérnyomás egyik fő oka lehet, hogy az erek beszűkülnek az érelmeszesedés miatt, és így a vérnek jóval kisebb keresztmetszetű úton kell áramolnia a szervezetben, ami a vérnyomás megemelkedését okozza.

A desztillált víz fogyasztásával azonban megelőzhető és csökkenthető az érelmeszesedés, s ezzel együtt a magas vérnyomás is mérsékelhető.

Kattintsin IDE RENDELÉS-hez

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 2 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia


Vegyszer mentesség

vezetékes ivóvíz és az ásványvizek is rengeteg mérgező anyagot, vegyszereket tartalmaznak.
szennyvíztisztítás korántsem tökéletes eljárás, és nagyon sok olyan káros anyag marad utána a vízben, melyek azután visszakerülnek az ivóvizünkbe.

Több millió ember ürüléke, háztartási szennyvíz, ipari szennyvíz, vegyszerek, mezőgazdasági kemikáliák (pl. nitrát, nitrit), rovarirtók, patkányirtók, gyomirtók, nehézfémek stb.
Ráadásul ezt a szennyezett vizet gyakran az 50-100 éves, elavult, rozsdás csővezetéken folyatjuk végig, mialatt még több nehézfém oldódik bele, mint például az ólom, mely többek között a vese- és az agyműködés zavara mellett mentális problémákat is okozhat.

Az ásványvizek sem jelentenek megoldást. A palackozott ásványvizek körülbelül 80%-a még a csapvíz minőségét sem éri el!
Az ásványvizek vízlelőhelyeinél is számtalan káros anyag kerülhet a vízbe a környezetből, hiszen manapság a talaj körülbelül 150-200 méter mélységig szennyezett már.

Ráadásul az ásványvizek műanyag palackjából folyamatosan oldódnak ki káros anyagok a hő hatására. Így ha megveszünk egy palack bolti ásványvizet, fogalmunk sincs arról, hogy mennyi ideig állt esetleg a napon az adott rekesz ásványvíz a szállítás, rakodás közben…

A desztillált víz fogyasztásával azonban teljesen biztosak lehetünk benne, hogynem juttatunk semmilyen káros, mérgező anyagot, vegyszert szervezetünkbe, mivel a desztillálás során ezek maradéktalanul eltűnnek a vízből.
Sőt, a desztillált víz segít eltávolítani a szervezetben lévő káros anyagokat, lerakódásokat, amivel jelentősen hozzájárul az egészségi állapot nagymértékű javításához.

 

Klórmentesség

A vezetékes ivóvíz fertőtlenítésére használt klór szervezetünkbe jutva károsítja, roncsolja a sejteket és szöveteket.
klór pusztítja a hasznos baktériumokat, gyengíti immunitásunkat, hozzájárul a sejtkárosító szabadgyökök kialakulásához, ezzel a daganat-képződéshez, de asztmát, hörghurutot, szívbetegségeket, agyvérzést, érelmeszesedést is okozhat.
A klór reakcióba lép a vitaminokkal, és szinte eltünteti őket a szervezetünkből, amivel könnyen vitaminhiányt válthat ki.

A klór veszélyes idegméreg, mely károsítja agyunkat és a központi idegrendszerünket is. Ráadásul a vízben lévő egyéb méreganyagokkal reakcióba lépve újabb egészségkárosító anyagok keletkeznek, mint a klórozott szénhidrogének, klórozott metán származékok, trihalometánok, melyek erősen rákkeltő hatásúak.

Robert D. Morris orvos ezt mondja a klórozott csapvízzel kapcsolatban:
„Azok, akik 40 évig klóros vizet ittak, vagy abból készítették ételeiket, italaikat, 70%-ban nagyobb eséllyel betegszenek meg rákban, mint azok, akik klórmentes tiszta vizet használtak.”

A desztillált vízben egyáltalán nincsen már klór sem, így fogyasztásával mindezektől a negatív hatásoktól megkímélhetjük szervezetünket.

Kattintsin IDE RENDELÉS-hez

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 2 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia


Immunerősítés

desztillált víz már azzal is támogatja immunrendszerünket, hogy nincsen benne semmilyen káros, mérgező anyag, mely rombolhatná immunitásunkat,gyengíthetné védekezőképességünket.
desztillált víz emellett nagymértékben támogatja a sejteket károsító méreganyagok eltávolítását is a szervezetből, mely szintén fokozza az ellenálló-képességet.

A desztillált víz élénkíti a vesék működését, ami segíti a szervezet egészének megtisztulását, ráadásul úgy halad át a veséken, hogy nem hagy hátra semmilyen üledéket, követ, felesleges anyagot.
Ahogy szervezetünk folyamatosan tisztul, egyre inkább elkezdünk olyan ételeket kívánni, melyek valóban a legjobbak számunkra, így egyre tudatosabban, egyre egészségesebben táplálkozhatunk, ezzel támogatva immunitásunkat is.

A desztillált víz képes eltávolítani testünkből a sérült, károsodott, erősen beteg(rákos, fertőzött, mérgezett stb.) sejteket, mivel ezek sejtmembránja meggyengült.
A legyengült sejtmembrán kevésbé képes fenntartani a sejten belüli jóval magasabb kálium szintet. Emiatt a jelentős oldó hatással rendelkező desztillált víz az elgyengült sejtmembránon keresztül az ozmózis fokozásával mintegy kihúzza a káliumot a beteg sejtből.

beteg sejtek a kálium elvesztése miatt elpusztulnak, és kiürülnek a szervezetből. desztillált víz támogatja az elpusztult, hibás sejtek maradványainak eltávolítását is a testből, mivel fokozza a méregtelenítést és az anyagcserét. Ahogy megszabadul a szervezet az elhalt sejtektől, elkezdenek osztódni az egészséges sejtek, hogy ezzel pótolják a hiányzó sejteket.

Ezáltal a desztillált víz valóban képes megújítani, megfiatalítani szervezetünket. A desztillált víz szelektíven képes támogatni a beteg sejtek eltávolítását a testünkből.

 

Vesekő, Epekő

vesekő és az epekő kialakulásának is a legfőbb oka a szervezetben felhalmozódott szervetlen ásványi anyagok jelenléte. A vezetékes ivóvízben és a palackozott ásványvizekben is nagy mennyiségű szervetlen ásványi anyag található, melyeket szervezetünk egyáltalán nem tud hasznosítani, ezért egyrészt jelentősen leterhelik a veséket a kiválasztásukkal, másrészt pedig jó részük a szervezetben maradva lerakódik például a vesében és az epében is.

desztillált vízben viszont egyáltalán nincsenek szervetlen ásványi anyagok sem. A desztillált víz a szervezeten végighaladva megtisztítja a vért a kártékony savaktól, sóktól, így képes felszabadítani szervezetünket akár a már nagyon régen keletkezett lerakódásoktól, mérgező anyagoktól is.

desztillált víz kivételesen hatékonyan fokozza a vesék működését, ráadásul úgy megy keresztül a veséken, hogy nem hagy maga után semmiféle felesleges anyagot, üledéket, követ.

desztillált víz tehát egyaránt hozzájárul a vesekő és az epekő megelőzéséhez, illetve a már jelen lévő kövek oldásához is.

Kattintsin IDE RENDELÉS-hez

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 2 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia